Här hittar du all information om årsstämman och renoveringen

Den 27 september är det årsstämma kl 16:00 på Jakobsbergs gård. Det är en viktig årsstämma eftersom vi bland annat ska fatta beslut om renoveringen av föreningens fastigheter.

Vi har full förståelse för att alla inte känner sig bekväma med att medverka på årsstämman i år på grund av problematiken med covid-19. Det är dock viktigt att alla ändå får en chans att rösta och vi önskar att så många som möjligt gör det.

 

DET FINNS TRE SÄTT ATT VARA DELAKTIGA I BESLUTEN:

  • Fysisk stämma
  • Poströsta i förtid
  • Rösta med ombud

 

FYSISK STÄMMA

Vi samlas 16:00 på gårdsplanen utanför Jakobsbergs gård på Odd Fellowvägen 18. Äldre personer och andra i risk- grupp släpps in först, en i taget. Alla erbjuds sittplatser med avstånd från varandra. Vi ser helst att endast en person per hushåll närvarar på årsstämman.

Vi behöver er hjälp att hålla avstånd och vara försiktiga. Vi ska göra vad vi kan för att genomföra stämman på ett så säkert sätt som möjligt men vi kan inte garantera någons säkerhet, så om du är äldre eller tillhör en riskgrupp, så ber vi dig att fundera extra innan du närvarar och istället överväger de andra alternativen.

 

POSTRÖSTA

Det är möjligt att poströsta, använd den bifogade blanketten och fyll i dina svar. Blanketten lämnas i föreningens brevlåda i port nummer 11. Lämna blanketten senast kl 20:00 fredag 25 september. Vi ber dig att noggrant läsa igenom informationen och sedan fylla i dina svar i lugn och ro.

Har du frågor om de olika propositionerna mejla då till renovering.algrytebacken@gmail.com.

Frågor och svar som kan vara intressanta för alla medlemmar kommer att publiceras anonymt på föreningens hem- sida: www.algrytebacken.bostadsratterna.se.

 

RÖSTA MED OMBUD

På grund av coronakrisen har lagstiftningen ändrats vad gäller ombud. Det är nu tillåtet att även icke-medlemmar kan agera ombud för en medlem och komma på årsstämman.

Ombudet kan även företräda flera medlemmar. Vi rekommenderar dock max tre medlemmar per ombud. Lagstiftningen är tillfällig och gäller fram till den 31 december 2020.

 

Väl mött!

Styrelsen i BRF Ålgrytebacken